Covid-19 på Kirkeskovsskolen

Vi har fortsat stor opmærksomhed på at passe på os selv og hinanden.

Alle elever møder hver morgen i skolegården og følges ind til første time med deres lærer.
Alle elever fra 0.-3. klasse møder mandag og fredag 8:05-13:05, de øvrige dage har de fri kl. 13:45.
Alle elever fra 4.-6. klasse møder mandag-fredag 8:05, tirsdag og fredag har de fri kl. 13:45, øvrige dage kl. 14:45.

Vi vasker fortsat hænder når vi ankommer til skolen, dette gælder både elever og ansatte.

Vi har fokus på frisk luft og benytter os i høj grad af vores mange udearealer også når det er overskyet og blæser.

Sygdom

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal I holdes jeres barn hjemme ved forkølelse, ondt i halsen, hoste og den mindste form for feber. Vi vil ligeledes sende elever hjem, hvis vi oplever symptomer hos jeres barn.
Er I i tvivl om at jeres barn skal i skole af sundhedsmæssige årsager, vil jeg anbefale jer at kontakte egen læge.

Det er vigtigt for os at pointere vi – alle skolens ansatte – vil gøre alt, hvad vi kan for at passe godt på jeres barn, på os selv og ikke mindst at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Siden er sidst opdateret 17. august 2021