Covid-19 på Kirkeskovsskolen

Vi har fortsat stor opmærksomhed på at passe på os selv og hinanden.

Alle elever møder hver morgen i skolegården og følges ind til første time med deres lærer.
Alle elever fra 0.-3. klasse møder mandag og fredag 8:05-13:05, de øvrige dage har de fri kl. 13:45.
Alle elever fra 4.-6. klasse møder mandag-fredag 8:05-13:45

Vi har fokus på frisk luft og benytter os i høj grad af vores mange udearealer, også når det er overskyet.

Vi har prioriteret, at have så få lærere omkring de enkelte klasser som muligt, samt to-lærerordining hvor det har været muligt.

Test

Slagelse Kommune tilbyder kviktest to gange om ugen til alle elever der fyldt 12 år, forældre kan henvende sig på kontret for yderligere information og for at give samtykke til test.

Sygdom

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal I holdes jeres barn hjemme ved forkølelse, ondt i halsen, hoste og den mindste form for feber. Vi vil ligeledes sende elever hjem, hvis vi oplever symptomer hos jeres barn.
Er I i tvivl om at jeres barn skal i skole af sundhedsmæssige årsager, vil jeg anbefale jer at kontakte egen læge.

Det er vigtigt for os at pointere vi – alle skolens ansatte – vil gøre alt, hvad vi kan for at passe godt på jeres barn, på os selv og ikke mindst at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Siden er sidst opdateret 26. maj 2021