Genåbning af skolen

• tirsdag, onsdag og torsdag 8.05-13.45

Ankomst til skolen

Bus

Kommer jeres barn med bus, skal barnet gå om i skolegården og finde sin klasse.

• 0. klasse mødes ved flagstangen.
  • 1. klasse mødes tæt ved SFO-døren tæt ved kontoret.
  • 2. klasse mødes tæt ved bålhuset.
  • 3. klasse mødes tæt ved gymnastiksalen
  • 4. klasse mødes ved hovedindgangen til hallen.
  • 5. klasse mødes ved cykelskuret for enden af den store p-plads.
  • 6. klasse mødes ved ståltrappen

Bil/cykel

Forældre og børn (eller børn alene) kan ankomme til skolen mellem kl. 7:55-8:05.

Alle bedes gå til ovenstående mødested. Der er ikke adgang til skolens bygning for forældrene.
Forældre henstilles til IKKE at tage ophold på skolen, men blot aflevere og derefter forlade skolens område igen. Dette er ikke for at være uvenlige men udelukkende for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Har forældre vigtigt information til skolens leder eller ansatte, bedes man henvende sig via AULA.

Afhentning

Bus

De ansatte på skolen vil følge busbørn til bussen og sørge for at ventetiden foregår efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Mandag og fredag er der fortsat pasning af børn der ikke går i SFO og venter på bus.

Bil/cykel

Børn kan afhentes i skolegården mandag og fredag kl. 13:05 og tirsdag-torsdag fra kl. 13:45. Vi opfordrer alle, der har mulighed for at hente deres børn om at gøre dette. Igen uden at tage ophold i skolegården, og igen er det udelukkende for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Sygdom

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal I holdes jeres barn hjemme ved forkølelse, ondt i halsen, hoste og den mindste form for feber. Vi vil ligeledes sende elever hjem, hvis vi oplever symptomer hos jeres barn.
Er I i tvivl om at jeres barn skal i skole af sundhedsmæssige årsager, vil jeg anbefale jer at kontakte egen læge.

Det er vigtigt for mig at pointere vi – alle skolens ansatte – vil gøre alt, hvad vi kan for at passe godt på jeres barn, på os selv og ikke mindst at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Siden er sidst opdateret 29. juni 2020