Faciliteter og bygninger

Skolens bygninger og udeområder

Bygninger og lokaler

Med det mål for øje at opfylde de pædagogiske målsætninger i Folkeskoleloven besluttede Byrådet i Skælskør, at Kirkeskovsskolen skulle totalrenoveres i 2003. Dette arbejde blev tilendebragt samme år.

Skolen i dag fremstår som en funktionel, moderne og velholdt skole.

Klasselokalerne til 0. - 6. klasse ligger på 1. sal. De har alle grupperum, og alle klasser er udstyret med smartboard, og vi råder over flere mobile vogne med klassesæt af iPads og bærbare pc´ere. Der er trådløst internet på hele skolen.

Eleverne sidder ved justerbare borde og på ergonomiske stole.

Skolen har et velfungerende bibliotek, som er beliggende i stueplan i forbindelse med pædagogisk værksted.

Faggangen, ligeledes i stueplan, har faglokaler til fagene natur/teknik, design og håndværk, sløjd, billedkunst, it, musik, drama og madkundskab. SFO har egne lokaler på faggangen.

Skolens gymnastiksal benyttes naturligvis til idræt, og der ud over holdes også fællessamlinger og diverse musik- og teaterforestillinger, ligesom de lokale idrætsforeninger lejer sig ind efter skoletid.

Skolen kan benytte Kirkeskovshallen i skoletiden.

Skolens svømmeundervisning for 4. klasse henlægges til Korsør Svømmehal. Eleverne transporteres i bus til svømmehallen.

Udeområder

Skolen råder over gode legefaciliteter – legeplads, ”skov”, basketmål og fodboldmål, og de større elever må benytte fodboldbanerne mod øst samt hallens P-plads til f.eks. rulleskøjteløb.

Siden er sidst opdateret 19. september 2018