Team Rynkeby Skoleløb

Løbet afvikles på Kirkeskovsskolen fredag den 12. april 2019

Team Rynkeby Skoleløbet er et motions- og velgørenhedsløb, hvor skoleelever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme.

Løbet, der organiseres af Team Rynkeby Fonden, afvikles på alle tilmeldte skoler – fredagen før påskeferien.

Motion, fællesskab og velgørenhed

Ved at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet gør eleverne ikke alene noget godt for sig selv. De bliver også en del af et stort, nordisk fællesskab, der på tværs af klasser, skoler og landegrænser er med til at gøre en mærkbar forskel for børn med kritiske sygdomme.

Vigtigt

Team Rynkeby Skoleløbet er ikke en konkurrence om, hvilken elev eller hvilken klasse, der kan samle flest penge ind - alle bidrag tæller. Ved deres blotte tilstedeværelse i løbet er eleverne med til at skabe uvurderlig opmærksomhed om børnelungesagen.

Sponsorater

Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb (eksempelvis 2 kroner) per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

Pengene indbetales via skolens MobilePay-nummer eller direkte til Team Rynkeby Fonden, der donerer dem ubeskåret til Børnelungefonden i Danmark.

Siden er sidst opdateret 24. september 2018