SFO

Går dit barn i 0.-4. klasse vil Kirkeskovens SFO rigtig gerne passe på dit barn inden og efter skoletid.

Rigtig, rigtig mange af Kirkeskovsskolens børn, går i vores SFO. Flest fra 0.-3. klasse, men i princippet, kan man gå i SFO, så længe man går på skolen. På SFO'en, tager vi godt i mod dit barn hver dag, både før og efter skole. 

I SFO'en skal der være rart at være. Vi sætter pris på en uhøjtidelig, men ordentlig, omgangsmåde med hinanden. Både børnene i mellem, og i samværet med de voksne. De fleste af SFO's voksne, har også timer i børnehaven og i skolen, så også her, er der en ”rød tråd”. 

Om morgenen har vi åbent fra 06.20 til 8.00, hvor vi starter dagen stille og roligt, spiser morgenmad og hygger os. Efter skoletid, er der som regel mere fart på. Vi giver god plads til fri leg ”sjov og ballade”, men tilbyder også mange dage, planlagte aktiviteter og værksteder. Skolens gymnastiksal og skolegården, bruges dagligt. 

Børnene har også mulighed for at spille på PC og PlayStation, en kort tid, nogle dage om ugen, alt efter årstiden. En gang om måneden (i vinterhalvåret), holder vi ”filmfredag”.

Mange børn, spiser deres medbragte "frugt" på SFO. 

Om eftermiddagen, bliver nogle børn bliver hentet af deres forældre, mens andre selv tager bussen hjem efter aftale. Det kan I være trygge ved - vi ser til, at de kommer godt afsted. 

SFO'en holder en række populære aftenarrangementer med skiftende indhold og en fest om året. Vi deltager hvert år i ”Fede Feriedage” som afholdes i Skælskør Lystskov den anden uge af sommerferien sammen med SFO'er i Skælskør. 

I maj måned, tilbyder vi børnene fra 3. klasse, at tage et par gange på besøg i klubben ”Oliemøllen” (fra 4. klasse og opefter) i Skælskør, for, på en tryg måde, at gøre dem opmærksomme på dette tilbud. Det ser vi som en naturlig fortsættelse af brobygningen, i forhold til børnenes skoleskift efter 6. klasse. 

På samme måde, har vi på SFO i juni måned hver eftermiddag besøg af førskolebørnene, for at de kan prøve at være her. 

Vi glæder os rigtig meget, til at se jer på vores SFO.